Ένα ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ στην οδό Φράγκων παρέδωσε σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης σε ανάρτησή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «πρόκειται για ακόμη μία ουσιαστική αναβάθμιση αθλητικής υποδομής, στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να διασφαλίσουμε ισότιμη πρόσβαση στον αθλητισμό και να βελτιώνουμε καθημερινά την ποιότητα ζωής στις γειτονιές της πόλης».
«Παραδίδουμε ένα δεύτερο ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ στην καρδιά της πόλης
Σήμερα το πρωί δόθηκε προς χρήση ένα ακόμη πλήρως ανανεωμένο, σύγχρονο και λειτουργικό ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, το δεύτερο στην οδό Φράγκων 2, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για ακόμη μία ουσιαστική αναβάθμιση αθλητικής υποδομής, στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να διασφαλίσουμε ισότιμη πρόσβαση στον αθλητισμό και να βελτιώνουμε καθημερινά την ποιότητα ζωής στις γειτονιές της πόλης.
Ο αθλητισμός στις γειτονιές είναι μια σημαντική κατάκτηση που οφείλουμε να επεκτείνουμε. Οι κάτοικοι, οι πολίτες και τα παιδιά μας πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση σε μικρούς, αλλά ποιοτικούς και λειτουργικούς χώρους άθλησης, δίπλα στο σπίτι τους».
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλο ναρκοδίκτυο με δεκάδες πελάτες - Διανομέας πήγαινε την κοκαΐνη
- Επίσημη ανάκληση για προϊόντα της Nestlé στην Ελλάδα – Η ανακοίνωση του ΕΟΦ
- Θεσσαλονίκη: «Λίφτινγκ» στα κοιμητήρια του Δήμου – Μελέτη για σεκιούριτι, κάμερες
- Γκάφα από Βελόπουλο: Έδειξε σειρά με τη Lady Gaga ως… υλικό του φακέλου Επστάιν
