Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 30χρονο επιβάτη στο «Μακεδονία» - Χτύπησε αστυνομικό

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μεθυσμένος ο 30χρονος κατά τη διάρκεια της πτήσης προκάλεσε σοβαρά προβλήματα – Στη συνέχεια τραυμάτισε αστυνομικό κατά τη σύλληψη

Ένα ακόμη περιστατικό απείθαρχης και επικίνδυνης συμπεριφοράς επιβάτη σε πτήση με προορισμό τη Θεσσαλονίκη καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου (21-02-2026), προκαλώντας αναστάτωση εντός του αεροσκάφους και κινητοποίηση των Αρχών αμέσως μετά την προσγείωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος ταξίδευε από πόλη της Ευρώπης προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση εμφανούς μέθης κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας περιφερόταν στον διάδρομο του αεροσκάφους, παρενοχλώντας επιβάτες και μέλη του πληρώματος, ενώ δεν συμμορφωνόταν με τις επανειλημμένες συστάσεις και εντολές που του απηύθυναν τόσο το πλήρωμα καμπίνας όσο και ο πιλότος.

Επιθετική συμπεριφορά και μετά την προσγείωση

Μετά την άφιξη του αεροσκάφους στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψή του. Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιθετική του στάση συνεχίστηκε και στο γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας, όπου φέρεται να προπηλάκισε αστυνομικούς, να τους εξύβρισε και να τους απείλησε. Μάλιστα, από την αντίδρασή του προκλήθηκε ελαφρύς τραυματισμός του Αξιωματικού Υπηρεσίας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η υπόθεση ακολουθεί τη νόμιμη διαδικασία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ