Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξεκινά το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Ο ρόλος του Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού στην ανασυγκρότηση της χώρας» είναι ο τίτλος του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών

«Ο ρόλος του Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού στην ανασυγκρότηση της χώρας» είναι ο τίτλος του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του Α.Π.Θ. Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 9.15, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, σε συνεργασία με το Σύλλογο Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Βόρειας Ελλάδας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και τη Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.

Πληροφορίες για ενδιαφερομένους: Γραμματεία του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. τηλ. 210 33 01 045 & 210 33 01 089 (ώρες 10:00 – 14:00).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις