Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αλλάζουν φανάρια σε κεντρικούς δρόμους – Σε δύο κόμβους, για 4 ώρες

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εργασίες επισκευής φωτεινής σηματοδότησης θα γίνουν από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες για την επισκευή φωτεινής σηματοδότησης (αντικατάσταση ιστού) στους κόμβους Τζων Κέννεντυ- Φωκά και Βασιλίσσης Όλγας – Πέτρου Συνδίκα στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026 κατά τις ώρες 08.30 π.μ.- 10.00 π.μ. και από τις 11.00 π.μ.- 12.30 μ.μ. αντίστοιχα ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών οι φωτεινοί σηματοδότες του κόμβου θα βρίσκονται εκτός λειτουργίας και η ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται από τροχονόμο της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

*φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ