Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 42χρονος - Απείλησε τη σύζυγό του μετά την καταδίκη του

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 42χρονος - Απείλησε τη σύζυγό του μετά την καταδίκη του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το περιστατικό που τον έστειλε στη φυλακή σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη, λίγη ώρα αφότου είχε αποχωρήσει από τα δικαστήρια

Εκτιτέα ποινή φυλάκισης 5 μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 42χρονο, ο οποίος απείλησε την 38χρονη σύζυγό του. Το περιστατικό που τον έστειλε στη φυλακή σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη, λίγη ώρα αφότου είχε αποχωρήσει από τα δικαστήρια, έχοντας καταδικαστεί για προηγούμενη υπόθεση ενδοοικογενειακής απειλής, πάλι σε βάρος της γυναίκας του- για την οποία τιμωρήθηκε με φυλάκιση 10 μηνών,με 3ετή αναστολή.

«Έβριζε και φώναζε πως θα με εκδικηθεί και θα μου καταστρέψει τη ζωή», κατέθεσε έντρομη η 38χρονη γυναίκα, τονίζοντας ότι ο άνδρας απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι, στο αυτοκίνητο αλλά και στην ίδια. «Το μάτι του γυάλιζε», ανέφερε στην κατάθεσή της, απευθύνοντας έκκληση προς το δικαστήριο να την προστατεύσει. «Ζω με το ανήλικο παιδί μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, φοβάμαι για την ασφάλεια μας» πρόσθεσε η ίδια.

Απολογούμενος ο 42χρονος αρνήθηκε ότι απείλησε τη γυναίκα του. «Κι εγώ αγαπάω το παιδί, η ψυχή μου πονάει… Δεν θέλω να χωρίσουμε. Θέλω να το συζητήσουμε να βρούμε κάποια λύση», είπε. Λαμβάνοντας υπ' όψιν την προηγούμενη καταδίκη του, το δικαστήριο δεν ανέστειλε την ποινή ούτε την μετέτρεψε, αλλά "έδειξε" στον 42χρονο το δρόμο για τη φυλακή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

*φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Αυτοψία Δήμα στην Οδό Πόντου στην Καλαμαριά

Κουτσούμπας για Καισαριανή: Να δοθούν ψηφιακά αντίγραφα των φωτογραφιών στο ΚΚΕ