Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για το συμβάν που έχει σοκάρει την πόλη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη, με τη δολοφονία 20χρονου που εντοπίστηκε χθες το βράδυ Πέμπτης (12/3) τραυματισμένος από μαχαίρι στην οδό Αργοναυτών στην Καλαμαριά.

Οι πληροφορίες από την Αστυνομία βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ενώ τις τελευταίες ώρες διακινούνται διάφορα σενάρια σε μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes, η Αστυνομία φέρεται να έχει προχωρήσει σε ταυτοποίηση του φερόμενου δράστη και αναμένονται προσαγωγές και συλλήψεις.

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Β. Ελλάδος έχει συλλέξει μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής και εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο νεαρός εντοπίστηκε περίπου στις 11 το βράδυ αιμόφυρτος στο οδόστρωμα επί της οδού Αργοναυτών. Διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν επί τόπου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, με τον 20χρονο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Γύρω στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα, η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε ότι ο νεαρός είχε καταλήξει.

Ο 20χρονος είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για οπαδικά επεισόδια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»