Για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά χθες βράδυ Πέμπτης μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειάς του, Παρασκευάς Σπυράτος. Ο κ. Σπυράτος μετέφερε την έκκληση της οικογένειας να ανοίξουν τα στόματα ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν ενδείξεις για «περιστατικό οπαδικής βίας».
Αναλυτικά μιλώντας στο Live News δήλωσε:
«Η οικογένεια του θύματος, είναι συντετριμμένη. Έχουν να διαχειριστούν ένα περιστατικό που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα και επανερχόμαστε στο φαύλο κύκλο της βίας.
Επειδή δεν έχω κι εγώ αρκετές πληροφορίες για την υπόθεση, αυτό που θα ήθελα να μεταφέρω είναι η έκκληση της οικογένειας να ανοίξουν τα στόματα.
Σίγουρα υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες στην περιοχή. Ανώνυμα ή επώνυμα να δώσουν πληροφορίες. Δε μπορεί σε εκείνο το σημείο να έχουμε μία φυγή και να μην έχει αποτυπωθεί σε κάποια κάμερα, είτε καταστήματος είτε από κάποιον που πέρασε από εκεί.
Αν πρόκειται για περιστατικό αθλητικής βίας, εμείς έχουμε τέτοιες ενδείξεις, το γεγονός ότι η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, το ανέθεσε στο τμήμα Αθλητικής Βίας, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι τυχαίο.
Το γεγονός ότι στους κύκλους της Αστυνομίας, κατευθύνθηκε εκεί εσωτερικά, σίγουρα υπάρχουν δεδομένα στην υπόθεση, νομίζω ότι κάτι υπάρχει.
Να μη φοβούνται οι άνθρωποι που είναι γύρω από τα αθλητικά σωματεία, που γνωρίζουν ιστορικό ανθρώπων και φίλων, να δώσουν στοιχεία. Να βοηθήσουν να διαλευκανθεί αυτό το περιστατικό.
Η οικογένεια μέσα στο θρήνο της, ζητά απόδοση δικαιοσύνης.
Υπάρχει εμπιστοσύνη στις αστυνομικές αρχές. Γνωρίζουμε ότι είτε το τμήμα Αθλητικής Βίας, είτε το τμήμα Ανθρωποκτωνιών, που έχει μεγαλύτερη εμπειρία, θα φωτίσουν το συγκεκριμένο περιστατικό, θα φωτίσουν το συγκεκριμένο περιστατικό».
Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας τους θύματος στο παρακάτω βίντεο:
- Έκτακτο: Παραδόθηκε ύποπτος για τη δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
- Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Να μην μείνει κανένα ερωτηματικό για την δολοφονία του 20χρονου οπαδού μας
- Έστησαν καλλιέργεια κάνναβης μέσα σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
