Skip to main content

«Γεύσεις του τόπου μας» στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ

Με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου, μία ολοήμερη εκδήλωση, που δίνει ‘βήμα’ σε τοπικούς παραγωγούς και αναδεικνύει τις γεύσεις του τόπου μας. Στο πλαίσιο της χορηγίας, το πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει μια μοναδική εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα τοπικής παραγωγής και να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια του διάσημου σεφ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 11.00 έως τις 18.00 και, σε αυτό το διάστημα, οι τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους, όπως προϊόντα ζύμης, είδη φούρνου, μπάρες δημητριακών, αλίπαστα, πιπεριές, μανιτάρια και γλυκά.

"Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αναγνωρίζει την αξία της τοπικής παραγωγής και συμβάλλει στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων. Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η εταιρεία υποστηρίζει τη συγκεκριμένη δράση και προσκαλεί τον κόσμο να γνωρίσει τις «Γεύσεις του τόπου μας»", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον και με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η ΙΚΕΑ πραγματοποιεί παράλληλη δράση και διαθέτει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, εκείνη την ημέρα, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

"Μετά την επιτυχία της εκδήλωσης στα Ιωάννινα στις 20/9, που δέχθηκε πάνω από 3.000 επισκέπτες, και στη Λάρισα στις 27/9, σας περιμένουμε, στις 4/10, και στη Θεσσαλονίκη για να αναδείξουμε όλοι μαζί την τοπική παραγωγή του πλούσιου τόπου μας και να δοκιμάσουμε τις μαγικές συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου!", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.