Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σειρά από διακοπές ΕΥΑΘ: Χωρίς νερό έχουν μείνει 3 + 1 περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε εξέλιξη σε 3 περιοχές της πόλης.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στις οδούς Ολύμπου, Πλάτωνος και Πελοποννήσου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στους Αμπελόκηπους, λόγω προβλήματος στις οδούς Λοχαγού Ντούρμα και Άρη Βελουχιώτη, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Διακοπή υπάρχει στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Σωκράτους, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.

Ακόμη, σε εξέλιξη βρίσκεται και προγραμματισμένη διακοπή από την ΕΥΑΘ σε περιοχή της Πυλαίας, για να γίνουν εργασίες σύνδεσης 2 νέων αγωγών. Η διακοπή έχει ξεκινήσει από τις 09:00 και αναμένεται να διαρκέσει συνολικά 4 ώρες.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 16/03/2026, από τις 09:00π.μ. έως τις 13:00μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης δύο (2) νέων αγωγών με το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης στην συμβολή των οδών Πτολεμαίων- Ε. Βενιζέλου στη δημοτική ενότητα Πυλαίας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πτολεμαίων, Δάφνης, Ε. Βενιζέλου καθώς και στις παρακείμενες οδούς τις δημοτικής κοινότητας Πυλαίας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει
Ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται για την κατασκευή του Fly Over
Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει