Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βέροια: 24χρονη βρέθηκε βαριά χτυπημένη – Σε σοβαρή κατάσταση στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στην αστυνομία

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται μια 24χρονη γυναίκα από τη Βέροια, η οποία βρέθηκε χθες το βράδυ σε είσοδο πολυκατοικίας, άγρια ξυλοκοπημένη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 24χρονη εντοπίστηκε χθες το βράδυ περίπου στις 22:00 πεσμένη στην είσοδο πολυκατοικίας μέσα στην πόλη της Βέροιας έχοντας σοβαρά τραύματα που εκτιμάται ότι παραπέμπουν σε ξυλοδαρμό. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι είναι αναγκαία η διακομιδή της στο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πως η κατάστασή της είναι σοβαρή. Μάλιστα, δεν είναι καν σε θέση να δώσει κατάθεση στην αστυνομία ώστε να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη. ΌΠως έγινε γνωστό, έχει διασωληνωθεί και οι θεράποντες γιατροί παρακολουθούν στενά την κατάσταση της υγείας της η οποία χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες, συλλέγοντας μαρτυρίες από περιοίκους και εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να ρίξει «φως» στην υπόθεση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μαρινάκης: «Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες»
«Δεν μπορείς να παρουσιάζεις ως καινούριο ένα πολιτικό προϊόν που οι πολίτες έχουν ήδη δοκιμάσει και έχουν απορρίψει» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα
Παύλος Μαρινάκης: «Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες»