Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς ρεύμα έως και 11 ώρες αύριο 5 περιοχές στη Θεσσαλονίκη

diakopi-reymatos
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς ρεύμα αύριο στη Θεσσαλονίκη

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε 5 περιοχές στη Θεσσαλονίκη έχει ανακοινώσει για αύριο Κυριακή 22 Μαρτίου ο ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές:

  • από τις 06:00 έως τις 17:00 στη Θέρμη στις οδούς Περικλέους, Αγίας Αναστασίας με Νιόβης, όπισθεν του 2ου ΓΕΛ Θέρμης και πλησίον Eurotech. Καθώς και οι καταναλωτές που βρίσκονται εκατέρωθεν της οδού Νικομηδείας, της συμμαχικής οδού έναντι ΚΤΕΟ Autovision και περιμετρικά του Παιδκού σταθμού Μελισόπουλα. Επίσης, ο οικισμός Φαρμακεικα Ταγαράδων και η περιοχή όπισθεν του γηπέδου Ν.Ρυσίου. Ενδεικτικά καταναλωτές Eurotech, Εργαστήρια αγροκτήματος ΑΠΘ κ.α. Συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων, αρδευτικών, φωτοβολταικών σταθμών και αντλιοστασίων.
  • από τις 08:00 έως τις 10:30 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις οδούς  ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 16), ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΗ (ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 8, ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 7), ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ (ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 16 ΚΑΙ ΤΟ 17
  • από τις 08:00 έως τις 12:00 στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου ΟΔΟΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΟΔΟΙ ΑΠΌ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ .
  • από τις 08:00 έως τις 14:30 στον Άγιο Αθανάσιο ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ. ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΩΣ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΕΟ ΠΑΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ "ΓΕΦΥΡΑ"
  • από τις 10:30 έως τις 14:45 στο Ωραιόκαστρο Η ΚΑΘΕΤΗ (ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ) ΟΔΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Ε65 (ΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΚΙΛΚΙΣ) ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ 25097

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει
Ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται για την κατασκευή του Fly Over
Θεσσαλονίκη: Δεκάλεπτο μπλόκο σε λίγο στον Περιφερειακό – Σε ποιο σημείο θα κλείσει