Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης μια 67χρονη γυναίκα η οποία προκάλεσε αναστάτωση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, βρίζοντας την υπεύθυνη ιατρό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το περιστατικό έγινε χθες το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα βρισκόταν στα επείγοντα του νοσοκομείου και προκάλεσε αναστάτωση φωνάζοντας και βρίζοντας την υπεύθυνη ιατρό.
Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Α.Τ. Τούμπας-Τριανδρίας, πρωινές ώρες χθες, 67χρονη ημεδαπή, διότι βρισκόμενη ως ασθενής, προκειμένου να εξεταστεί, σε νοσοκομείο της πόλης, φωνασκούσε και εξύβριζε την υπεύθυνη ιατρό.
Οδηγός προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικούς
Επίσης, το μεσημέρι του Σαββάτου, συνελήφθη από την αστυνομία και ένας 69χρονος οδηγός φορτηγού από την Κροατία, ο οποίος προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικούς για να μην του βεβαιωθούν τροχονομικές παραβάσεις.
Το περιστατικό έγινε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα. Ο οδηγός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προσέφερε ποσό 50 ευρώ στους αστυνομικούς που του έκαναν έλεγχο, προκειμένου να μην του βεβαιώσουν τις παραβάσεις που βρέθηκαν.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (22-03-2026) από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. 69χρονος αλλοδαπός οδηγός Δημοσίας Χρήσης Φορτηγού, καθώς αποπειράθηκε να τους δωροδοκήσει έναντι χρηματικού ποσού προκειμένου να μην του βεβαιωθούν τροχονομικές παραβάσεις.
