Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης ένας 47χρονος άντρας, έπειτα από τον εντοπισμό εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης το οποίο είχε μέσα σε διαμέρισμα στα ανατολικά της πόλης και συγκεκριμένα επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας. Συνολικά, ο άντρας καλλιεργούσε μέσα στο σπίτι 40 δενδρύλλια κάνναβης.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, συνέλαβαν 47χρονο ημεδαπό, καθώς σε διαμέρισμα όπου μισθώνει σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε ένα αυτοσχέδιο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.
Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βραδινές ώρες χθες (08-04-2026) στην ανωτέρω οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 40 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης μέσα σε γλάστρες,
• πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, ήτοι 2 μεγάλοι ανακλαστικοί θάλαμοι, 2 ειδικές λάμπες ανάπτυξης και συσκευές εξαερισμού,
• 2 ζυγαριές ακριβείας και
• 1 συσκευή κινητού τηλεφώνου.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία που δόθηκαν από την αστυνομία:
