Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μάχη για τη ζωή του δίνει άνδρας στη Θεσσαλονίκη - Έπεσε από μεγάλο ύψος

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Διασωληνώθηκε στο σημείο από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ

Άμεση ήταν η επέμβαση διασωστών του ΕΚΑΒ για έναν άντρα περίπου 70 ετών ο οποίος έπεσε από ύψος σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Ο άντρας διασωληνώθηκε στο σημείο από την ιατρό της Κινητής Ιατρικής Μονάδας και, αφού σταθεροποιήθηκε αρχικά, διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Σήμερα 17/04/2026, νωρίς το μεσημέρι, οι Διασώστες και Ιατρός του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό πτώσης από ύψος στη Δυτική Θεσσαλονίκη, με θύμα άνδρα περίπου 70 ετών.

Για τη διαχείριση του περιστατικού εφαρμόστηκαν τα Διεθνή Πρωτόκολλα Διαχείρισης Τραύματος από τα πληρώματα του ΕΚΑΒ. Ο ασθενής, πολυτραυματίας διασωληνώθηκε στο σημείο από την ιατρό της Κινητής Ιατρικής Μονάδας και, αφού σταθεροποιήθηκε αρχικά, διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο εφημερεύον Νοσοκομείο ΓΝΘ ΑΧΕΠΑ για περαιτέρω και οριστική αντιμετώπιση.

Στο συμβάν επιχείρησαν 1 συμβατικό ασθενοφόρο & 1 Κινητή Ιατρική Μονάδα με τη συμμετοχή Διασωστών & 1 Ιατρού ΕΚΑΒ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ