Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υποδοχή πρωτοετών σε τμήμα του ΤΕι Δυτικής Μακεδονίας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συγκεκριμένα στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού

Πρώτη ημέρα του ακαδημαϊκού έτους η 1-10-2014 και το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε. Κοζάνης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας είναι το πρώτο Τμήμα που υποδέχθηκε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση υποδοχής τους τετρακόσιους (400) πρωτοετείς φοιτητές του στο Αμφιθέατρο Σπύρος Αρσένης του ΤΕΙ στην Κοζάνη.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Νικόλαος Ασημόπουλος, Καθηγητές του Τμήματος και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος, οι οποίοι έδωσαν και τις πρώτες κατευθύνσεις και πληροφορίες στους πρωτοετείς, για το πρόγραμμα σπουδών, την βιβλιοθήκη, το πρόγραμμα erasmus καθώς και για τα προγράμματα αθλητισμού και πολιτισμού.

Την εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Ελευθέριος Ιωαννίδης ο οποίος και υποδέχθηκε τους «νέους πολίτες» της Κοζάνης και τους ευχήθηκε για το καινούριο στάδιο της ζωής τους. Στη συνέχεια ο κ. Ιωαννίδης απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές στα Μέλη της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας που συνεδρίασε αμέσως μετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς