Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Στήνεται μεγάλη αγορά για 3 μέρες - Επώνυμα και vintage ρούχα έως 10 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Στήνεται μεγάλη αγορά για 3 μέρες - Επώνυμα και vintage ρούχα έως 10 ευρώ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πού και ποιες μέρες θα γίνει

Ένα τριήμερο Thrift Festival έρχεται στη Θεσσαλονίκη με χιλιάδες επώνυμα ρούχα και vintage κομμάτια με τιμές έως 10 ευρώ.

Από τις 8 έως τις 10 Μαΐου το Thrift Festival θα διεξαχθεί στο Λιμάνι στην Αποθήκη Γ΄.

Αποτελεί μια από τις πιο πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις της πόλης. Με πάνω από 100.000 επισκέπτες να συρρέουν για να συμμετάσχουν στη γιορτή της οικονομικής και βιώσιμης μόδας, το φεστιβάλ αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία που συνδυάζει την αγορά, τη διασκέδαση και την εκπαίδευση.

Το φεστιβάλ προσφέρει μια πληθώρα επιλογών για κάθε γούστο. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μοναδικά κομμάτια, από vintage ρούχα και αξεσουάρ μέχρι σπάνια βινύλια και χειροποίητα κοσμήματα, σε εκπληκτικές τιμές που φτάνουν έως και 70% κάτω από την αρχική τιμή. 

Το Thrift Festival αποτελεί και ένα σημείο αναφοράς για την προώθηση της βιωσιμότητας. Μέσα από μια σειρά από workshops και ενημερωτικές εκδηλώσεις, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη σημασία της επαναχρησιμοποίησης και της ανακύκλωσης. Τα εργαστήρια καλύπτουν θέματα όπως η μεταποίηση ρούχων, η δημιουργία αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά, και η επισκευή vintage κομματιών, δίνοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αναπτύξουν πρακτικές δεξιότητες και να συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρεται:

Το μεγαλύτερο thrift event της πόλης επιστρέφει για ένα τριήμερο γεμάτο fashion, δημιουργία και μοναδικά finds.

 Χιλιάδες ρούχα έως 10€

Nike, Adidas, Carhartt, Levi’s, The North Face, vintage κομμάτια και πολλά ακόμη αγαπημένα brands σε τιμές που δεν βρίσκεις πουθενά.

 Καλεσμένοι εκθέτες

Στο φεστιβάλ θα βρεις επίσης δημιουργούς με:

• χειροποίητα κοσμήματα

• κεριά

• art objects

• ιδιαίτερα handmade items

• μοναδικές δημιουργίες

Ένα marketplace γεμάτο style, δημιουργικότητα και sustainable fashion.

 3 ημέρες thrifting

 χιλιάδες κομμάτια

 μοναδικά finds

 Γενική είσοδος (και για τις 3 ημέρες): 3€

Φέρε την παρέα σου και έλα να βρεις το επόμενο αγαπημένο σου outfit.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης στο Breitbart: Ο Τραμπ θα περάσει πολύ καλά στην Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κυριακή πρωί, μουσική για τα παιδιά με την ΚΟΘ!