Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 28χρονου – Βρέθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τον αναγνώρισε πολίτης που είχε ενημερωθεί από το Missing Alert – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 28χρονου Χρήστου Τσακίρη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, πολίτης που τον αναγνώρισε, καθώς είχε ενημερωθεί από το Missing Alert, συνομίλησε με τον ενήλικα στη περιοχή του Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη και τον προέτρεψε να επιστρέψει στους δικούς του ανθρώπους.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

Η περιπέτεια του Χρήστου Τσακίρη, 28 ετών, έληξε σήμερα 23/04/2026 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Συγκεκριμένα, ευαισθητοποιημένος πολίτης που συνομίλησε με τον ενήλικα στη περιοχή του Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη, τον αναγνώρισε, καθώς είχε ενημερωθεί από το Missing Alert, και τον προέτρεψε να επιστρέψει στους δικούς του ανθρώπους.

Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε καθοριστική η ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert και η συνδρομή των πολιτών στον άμεσο εντοπισμό του αγνοούμενου και στην περίθαλψή του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Χρήστο Τσακίρη και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

found_tsakiris.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή
Ένας ιστορικός κύκλος κλείνει, για να ανοίξει ένας ακόμη μεγαλύτερος - Το καλοκαίρι του 2027 θα αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο
Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή