Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Εθελοντική αιμοδοσία στο ΑΠΘ - Δυνατότητα για δωρεά αιμοπεταλίων

Θεσσαλονίκη: Εθελοντική αιμοδοσία στο ΑΠΘ - Δυνατότητα για δωρεά αιμοπεταλίων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πότε και πού πρόκειται να γίνει – Αποκλειστικά με ραντεβού για την αποφυγή συνωστισμού

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το ΑΠΘ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Υγείας, τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2026, από τις 9:00 έως τις 13:00, στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή».

Στο πλαίσιο της δράσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα, εκτός από την αιμοδοσία, να προσφέρουν και αιμοπετάλια. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με προγραμματισμένα ραντεβού, με στόχο την αποφυγή συνωστισμού και την ομαλή διεξαγωγή της δράσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 2310 996709, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 με 16:00. Για τη συμμετοχή απαιτείται η γνώση του ΑΜΚΑ και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ δεν είναι απαραίτητο οι αιμοδότες να είναι νηστικοί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νταής έδειρε 23χρονη που προσπαθούσε να παρκάρει: Άγριο ξύλο, της έσπασε το πόδι

Πλησίασαν τα 3 τρισ. δολ. οι παγκόσμιος στρατιωτικές δαπάνες το 2025