Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος για την εξαφάνιση 48χρονου – Τον βρήκαν αστυνομικοί

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν - Είναι καλά στην υγεία του

Με θετικό τρόπο ολοκληρώθηκε η περιπέτεια ενός 48χρονου άντρα ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο άντρας βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

Η περιπέτεια του Θωμά Κωνσταντινίδη, 48 ετών, έληξε σήμερα 28/04/2026 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Συγκεκριμένα, ο ενήλικας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνισή του μέσω του μηχανισμού Missing Alert.

Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε καθοριστική η ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert και η συνδρομή των πολιτών στον άμεσο εντοπισμό του αγνοούμενου και στην περίθαλψή του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ενήλικας εξαφανίστηκε από τη περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης στις 9/04/2026 . «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του στις 27/04/2026 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθώς υπήρχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Θωμά Κωνσταντινίδη και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη άσκηση πυρκαγιάς σε πρώην στρατόπεδο - Με πραγματική φωτιά
Πότε έχει προγραμματιστεί να γίνει – «Πλήρως ελεγχόμενη διαδικασία, η οποία δεν εγκυμονεί κανέναν κίνδυνο»
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη άσκηση πυρκαγιάς σε πρώην στρατόπεδο - Με πραγματική φωτιά