Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λήξη «πολιορκίας» στη Θεσσαλονίκη: Πήδηξαν από μπαλκόνι αστυνομικοί στο σπίτι 20χρονου

Λήξη «πολιορκίας» στη Θεσσαλονίκη: Πήδηξαν από μπαλκόνι αστυνομικοί στο σπίτι 20χρονου
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μετά από περίπου τέσσερις ώρες, έληξε ο συναγερμός, καθώς αστυνομικοί εισέβαλλαν στο διαμέρισμά του

Του Μιχαήλ Λιάπη

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, με τον νεαρό περίπου 20 ετών οποίος πετούσε αντικείμενα από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στην οδό Κασσάνδρου. 

Μετά από περίπου 4 ώρες, ο νεαρός βρίσκεται στα χέρια των Αρχών καθώς άνδρες της ΕΛΑΣ κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα και να τον ακινητοποιήσουν. Προς το παρόν αναμένεται να οδηγηθεί στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμά του από ένα άλλο μπαλκόνι, και ο ίδιος μόλις τους αντίκρισε τους απείλησε με ένα ξύλο. 

Εν τέλει κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «Τύπου Θεσσαλονίκης» το σπίτι μέσα ήταν εντελώς διαλυμένο. Πολύ σημαντική ήταν η συμβολή των διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ οι οποίοι καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «Τύπου Θεσσαλονίκης» οικείο του πρόσωπο πήγε να του μιλήσει και εκείνος απάντησε «δεν σε αναγνωρίζω». 

Ο νεαρός φώναζε και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζητούσε επίμονα την παρουσία ψυχολόγου, ενώ στη συνέχεια άρχισε να πετά διάφορα αντικείμενα προς τον δρόμο, δημιουργώντας κίνδυνο για διερχόμενους.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι οποίες προχώρησαν σε αποκλεισμό της περιοχής, διακόπτοντας την κυκλοφορία τόσο των οχημάτων όσο και των πεζών, για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται πως ο νεαρός δεν απείλησε να πέσει στο κενό. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του TyposThes:

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: «Ικανοποιητικά τα μέτρα ασφαλείας» είπαν δικαστικοί υπάλληλοι

Νίκος Παππάς για Αλέξη Τσίπρα: Τεράστιο λάθος να παραιτηθεί από βουλευτής