Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μητσοτάκης: Καμία έκπτωση σε όσα πρέπει να γίνουν για το ΑΠΘ

Μητσοτάκης: Καμία έκπτωση σε όσα πρέπει να γίνουν για το ΑΠΘ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την συμπαράστασή του στον Αντιπρύτανη Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας, Δια Βίου Μάθησης και Φοιτητικής Μέριμνας Ιάκωβο Μιχαηλίδη

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει καμιά έκπτωση σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε αμέσως μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, με τον Πρύτανη του ΑΠΘ, Κυριάκο Αναστασιάδη και τον Αντιπρύτανη Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας, Δια Βίου Μάθησης και Φοιτητικής Μέριμνας Ιάκωβο Μιχαηλίδη.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε ο Αντιπρύτανης κ. Μιχαηλίδης, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη συμπαράσταση και τη στήριξή του, τονίζοντας ότι από την πλευρά της κυβέρνησης δεν πρόκειται να γίνει καμία έκπτωση σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν για το Πανεπιστήμιο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Πρέπει να βγούμε ξανά έξω – Μην περιμένετε τις εκλογές

Θεσσαλονίκη: Το ΕΚΘ τίμησε τον Μάη του ’36, 90 χρόνια μετά