Απολογείται σήμερα (15/5) ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 54χρονου στην περιοχή των Κυμίνων, έξω από τη Θεσσαλονίκη, έγκλημα που φαίνεται να τελέστηκε με αφορμή φερόμενη κλοπή περιστεριών.
Ο 44χρονος φυσικός δράστης της δολοφονίας ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα (15/5), ενώ νωρίτερα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το πτώμα του 54χρονου στον Λουδία ποταμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και του δημοσιογράφου Κώστα Καντούρη, ο 44χρονος κατά την απολογία του αναμένεται να επιμείνει στα όσα αρχικά υποστήριξε, ότι δηλαδή, ο 54χρονος του είχε πάρει τα περιστέρια, ενώ αναμένεται να αναφέρει ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, μετά από χρήση με τον συγκατηγορούμενο του. Ωστόσο, με ενδιαφέρον αναμένεται το πως θα εξηγήσει το ότι στη συνέχεια προσπάθησαν να κρύψουν το πτώμα του 54χρονου ρίχνοντάς το στο Λουδία, αφού προηγουμένως το έδεσαν με τούβλα και με σίδερα.
Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση, προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 43χρονος που διώκεται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Στην απολογία του ανέφερε ότι ήταν παρόν στο περιστατικό, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα, ούτε με το όπλο.
Πηγή: ertnews.gr
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας - Σε ποια περιοχή, ποιος εκτιμάται ότι είναι
- Πρώτη «μεταγραφή» για το κόμμα Καρυστιανού - Μπαίνει ο Θανάσης Αυγερινός
- Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά – 8 προσαγωγές και μια σύλληψη
- Θεσσαλονίκη: Αλλάζει γραμμή λεωφορείου – Λόγω εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων
