Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εθιμοτυπική συνάντηση του Γ. Μπουτάρη με το δήμαρχο του Ιρκούτσκ

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με το Δήμαρχο της ρωσικής πόλης Ιρκούτσκ, Αϊσέν Νικολάεφ

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με το Δήμαρχο της ρωσικής πόλης Ιρκούτσκ, Αϊσέν Νικολάεφ και τον Πρόεδρο Ρωσικού Ιδρύματος Φίλων Ελλάδας, Γιούρι Οτρασέφσκι, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 στο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στο Ιρκούτσκ και αντιπρόεδρος του Ρωσικού Ιδρύματος Φίλων Ελλάδας, Ιβάν Παντάζιεφ, ο βουλευτής της πόλης Ιρκούτσκ, Αρτάκ Βεζανιάν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αγιορειτικής Εστίας, Δημήτρης Σαλπιστής.

Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν η ανάπτυξη συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού, του θρησκευτικού τουρισμού, της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας, καθώς και το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ρωσικού Ιδρύματος Φίλων Ελλάδας και της Αγιορειτικής Εστίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακυρώθηκε η έναρξη για κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη - Λόγω βροχής, πότε ανοίγει
Την Παρασκευή, 23 Μαΐου 2025, ανοίγει τελικά για το κοινό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος»
Ακυρώθηκε η έναρξη για κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη - Λόγω βροχής, πότε ανοίγει