Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό για 4 ώρες αύριο μεγάλη περιοχή – Έργα λόγω Fly Over

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πότε αναμένεται να ξεκινήσει η διακοπή – Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ

Χωρίς νερό για χρονικό διάστημα 4 ωρών θα μείνει αύριο μεγάλη περιοχή στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Αιτία για τη διακοπή νερού, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει από τις 10:00,  είναι εργασίες που θα γίνουν από την ΕΥΑΘ για τη σύνδεση νέου αγωγού, λόγω των εργασιών που γίνονται για το Fly Over.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 21/05/2026, από τις 10:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού επί της οδού Εγνατία ( συνεχίζει ως Ευρώπης) από Ι. Γρυπάρη έως Καλυψούς (λόγω έργα Fly-Over) στη δημοτική ενότητα Πυλαίας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ευρώπης- Ιωαννίνων- Εγνατίας και στις παρακείμενες οδούς, επίσης θα επηρεαστεί η περιοχή Αναστάσεως του Κυρίου (Νεκροταφεία) της δημοτικής ενότητας Πυλαίας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ανακαινίζω 2026»: Χιλιάδες νέοι δικαιούχοι – Ποιες οι 2 μεγάλες αλλαγές στα κριτήρια
Διευρύνονται οι δικαιούχοι του προγράμματος με χαλάρωση των όρων για κλειστές κατοικίες και συνιδιοκτησίες
«Ανακαινίζω 2026»: Χιλιάδες νέοι δικαιούχοι – Ποιες οι 2 μεγάλες αλλαγές στα κριτήρια
thermoplixia-kaysonas
Καμίνι περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη – Στους 40,9 βαθμούς χθες η θερμοκρασία
Η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε τους 40 βαθμούς σε 24 μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Καμίνι περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη – Στους 40,9 βαθμούς χθες η θερμοκρασία
Αυξάνονται τα «φέσια» του δημοσίου: Χρωστάει 3,7 δισ. ευρώ - Ποιοι περιμένουν χρήματα
Νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία και δήμοι διογκώνουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ενώ 719 εκατ. ευρώ σε επιστροφές φόρων παραμένουν σε εκκρεμότητα
Αυξάνονται τα «φέσια» του δημοσίου: Χρωστάει 3,7 δισ. ευρώ - Ποιοι περιμένουν χρήματα