Ένα από εντυπωσιακό drift show θα γίνει σήμερα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για το εντυπωσιακό Red Bull Mad Mike Tour το οποίο αναμένεται να ξεσηκώσει σήμερα όσους βρεθούν στην πλατεία Αριστοτέλους.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
Στην καρδιά της πόλης, στην Πλατεία Πλατεία Αριστοτέλους, στήνεται ένα μοναδικό urban action show που φέρνει το DNA του Red Bull απευθείας στο κοινό.
Ο εκρηκτικός Mad Mike θα εμφανιστεί με το εντυπωσιακό του αυτοκίνητο, πλαισιωμένος από δύο κορυφαίους motrobilke stuntriders: τον Aras Gibieza και τη Sarah Lezito, οι οποίοι θα απογειώσουν το θέαμα με high-energy moto stunts και ακραία tricks.
Σε αντίθεση με έναν παραδοσιακό αγώνα, εδώ το κοινό δεν είναι απλός θεατής - γίνεται μέρος της δράσης, σε μία πλήρως διαδραστική εμπειρία.
Το event θα ξεκινήσει στις 18:00, μετατρέποντας το απόγευμα σε ένα one-hour burst αδρεναλίνης, θεάματος και pure Red Bull ενέργειας.
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει σήμερα για όλα τα ΙΧ ο Περιφερειακός - Για 6 ώρες
- Ανάφλεξη στο Ιράν: Σφοδρά χτυπήματα των ΗΠΑ μετά την κατάρριψη ελικοπτέρου
- Νύχτα τρόμου στο Μπέλφαστ – Επεισόδια μετά από άγρια επίθεση με μαχαίρι (VIDEO)
- Μεγάλη αρκούδα μπήκε σε χωριό της Κοζάνης - Προειδοποίηση προς τους κατοίκους
