Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έσπασε μεγάλος αγωγός αποχέτευσης – Κλειστός δρόμος στο κέντρο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ακόμη και 10 ώρες μπορεί να χρειαστούν συνολικά τα συνεργεία της ΕΥΑΘ για την αποκατάσταση του προβλήματος

Προβλήματα αντιμετωπίζουν από το πρωί οι οδηγοί που κινούνται στην οδό Ολυμπιάδος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, λόγω προβλήματος που έχει προκύψει σε αγωγό αποχέτευσης, η κυκλοφορία στο δρόμο έχει αποκλειστεί τελείως.

Συνεργεία της ΕΥΑΘ βρίσκονται στο σημείο και πραγματοποιούν εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος. Λόγω των εργασιών, ο δρόμος είναι κλειστός από στο τμήμα της οδού Ολυμπιάδος από το ύψος της Αγίας Σοφίας έως την Πολιορκητού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος ενδέχεται να διαρκέσουν ακόμη και 10 ώρες.

Η αρχική εκτίμηση για την ολοκλήρωση των εργασιών ανέρχεται σε περίπου 10 ώρες, ενώ στο σημείο βρίσκονται ήδη συνεργεία για την επισκευή του αγωγού.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρατηριούχοι: Αργεί η μείωση τιμών στη βενζίνη – «Μετά τα Χριστούγεννα στο 1,70»
«Οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο γεγονός μπορεί να κρατήσει τις τιμές σε υψηλά επίπεδα», είπε ο Πρόεδρος Πρατηριούχων Καυσίμων Αττικής
Πρατηριούχοι: Αργεί η μείωση τιμών στη βενζίνη – «Μετά τα Χριστούγεννα στο 1,70»