Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα με τους φιλάθλους να φωνάζουν συνθήματα, να ανάβουν πυρσούς και να φωνάζουν το όνομα του Βασίλη Σπανούλη, προσγειώθηκε ο νέος προπονητής της ομάδας του Άρη στη Θεσσαλονίκη, λίγα λεπτά μετά τις επτά.
Η έξοδος του Βασίλη Σπανούλη έγινε από το Macedonia Airport Customs (2ο Τελωνείο Αερολιμένα) και όχι από την κεντρική αίθουσα των αφίξεων, εξαιτίας του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς.
Σημειώνεται πως αύριο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη, παρουσία και του Ρίτσαρντ Σιάο.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Χαμός από τους φίλους του Άρη στο αεροδρόμιο, εν αναμονή της άφιξης του Βασίλη Σπανούλη! pic.twitter.com/sPwUrUPycw
— SPORT24 (@sport24) June 14, 2026
🤩 Πανζουρλισμός στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κατά την άφιξη του Βασίλη Σπανούλη από τους φίλους του Άρη! pic.twitter.com/MOE3U5AGPI
— SPORT24 (@sport24) June 14, 2026
