Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε 3 περιοχές της πόλης. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:
Διακοπή υπάρχει στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος στις οδούς Καραολή και Δημητρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 16:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Τούμπα, λόγω προβλήματος στην οδό Άνω Τζουμαγιάς, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 16:,0.
Διακοπή υπάρχει στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στην οδό Κομνηνών, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 17:30.
- Βίντεο σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεαροί με πατίνι και ποδήλατο κινούνται ανάποδα με τα ΙΧ
- Θεσσαλονίκη: Κλειστό σήμερα το Μουσείο «Θεσσαλονικέων Μητρόπολις» - Ποιος ο λόγος
- Λύκος έξω από σπίτια στη Θεσσαλονίκη – Ποια περιοχή, γιατί χώρισε από την αγέλη (VIDEO)
- Χαλκιδική: Τελεσίγραφο για «μόνιμες» ομπρέλες, ξαπλώστρες σε γνωστές παραλίες
