Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δράσεις ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σειρά εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης οργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

16.10 Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, εκπαιδευτικό σεμινάριο: Στοχεύοντας τον Μεταβολισμό του Καρκίνου. Τι τον τρέφει; Τι τον σκοτώνει; ΦΑΑΘ (Αγίας Σοφίας 38), 8 μ.μ.

17-18.10 Δωρεάν Κλινική εξέταση σε γυναίκες άνω των 35 ετών στα γραφεία του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ (Γρηγορίου Παλαμά 15).

22.10 Ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Ευόσμου- Κορδελιού (Μ. Αλεξάνδρου 57). 7 μ.μ.

24.10 Φωταγώγηση ΧΑΝΘ, 7:30 μ.μ., πλατεία ΧΑΝΘ μαζί μας live το συγκρότημα fortissimo.

1-31.10 Δωρεάν ενημέρωση Γυναικών με Καρκίνο Μαστού από έγκριτους πλαστικούς χειρουργούς τον Οκτώβρη.

Είσοδος Ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
Η όπερα του Πουτσίνι αποτελεί την κεντρική παραγωγή του αγαπημένου θεσμού - Τι αναφέρουν οι συντελεστές
Θεσσαλονίκη: Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την «Μποέμ» στο Φεστιβάλ Επταπυργίου