Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υπό έλεγχο το διπλό «μέτωπο» φωτιάς στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Οι φωτιές ξέσπασαν στον δήμο Ωραιοκάστρου και στον δήμο Δέλτα

Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής σε δύο εστίες φωτιάς που ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη με λίγη ώρα διαφορά. 

Πιο συγκεκριμένα, στις 16:55 ενημερώθηκε η πυροσβεστική για φωτιά στον δήμο Ωραιοκάστρου κοντά στον οικισμό Αλέξανδρος Υψηλάντης μετά την Αγχίαλο. Για τη φωτιά ενημερώθηκε η Hellenic Train καθώς έκαιγε κοντά σε σιδηροδρομική γραμμή, και στο σημείο βρέθηκαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, και κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο. 

Λίγο αργότερα στις 17:30 ξέσπασε νέα φωτιά στον δήμο Δέλτα στα υψώματα Διαβατών και στο σημείο μετέβησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καταφέρνοντας να τη θέσουν και αυτήν υπό έλεγχο. 

*Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγικό τέλος για ψαροντουφεκά που αγνοούνταν στα Χανιά: Εντοπίστηκε νεκρός
Για τον εντοπισμό και την περισυλλογή της σορού του άτυχου 65χρονου συντονίστηκε επιχείρηση με σκάφος και ναυαγοσωστικό του λιμενικού
Τραγικό τέλος για ψαροντουφεκά που αγνοούνταν στα Χανιά: Εντοπίστηκε νεκρός