Συναγερμός σήμανε νωρίς σήμερα το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, λόγω φωτιάς η οποία ξέσπασε σε τουριστικό λεωφορείο γεμάτο επιβάτες, το οποίο κινούνταν στο κέντρο της πόλης.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε περίπου στις 07:00 το πρωί, όταν στο τουριστικό λεωφορείο ξέσπασε φωτιά ενώ αυτό βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εγνατία και Παναγίας Δεξιάς στο κέντρο της πόλης. Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο με 2 οχήματα και 6 Πυροσβέστες. Ωστόσο, οι επιβάτες του λεωφορείου είχαν ήδη θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά με πυροσβεστήρες και η πυροσβεστική επενέβη για την πλήρη κατάσβεσή της.
Σημειώνεται ότι από το περιστατικό δεν κινδύνευσε κανείς και δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λόγω μηχανικής βλάβης.
* Φωτογραφία αρχείου
