Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονία Νέστορα: Φύλλο και φτερό το σπίτι του 4ου συλληφθέντα στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η επιχείρηση έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού, με τους αστυνομικούς να αναζητούν πειστήρια και άλλα στοιχεία

Έρευνα στο διαμέρισμα του 25χρονου που συνελήφθη στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση της φονικής επίθεσης με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα, πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Η επιχείρηση έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού, με τους αστυνομικούς να αναζητούν πειστήρια και άλλα στοιχεία προκειμένου να ενισχύσουν τη δικογραφία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τα ευρήματα που κατασχέθηκαν θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης και να αποσαφηνιστεί ο βαθμός εμπλοκής κάθε κατηγορούμενου στη δολοφονική επίθεση.

Ο 25χρονος συνελήφθη το πρωί σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμπλοκή του προέκυψε κατά τη διάρκεια της απολογητικής διαδικασίας το προηγούμενο 24ωρο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για το άτομο που φέρεται να παρέλαβε τα κλειδιά του εγκαταλελειμμένου σπιτιού από τον 24χρονο ιδιοκτήτη του και στη συνέχεια να τα παρέδωσε στον 29χρονο και την 26χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται ως φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του TyposThes από το σημείο:

ereynes_bagia_nestora_1.jpg
ereynes_bagia_nestora_2.jpg
ereynes_bagia_nestora_3.jpg
ereynes_bagia_nestora_4.jpg
ereynes_bagia_nestora_5.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά σε δασική έκταση στα Βίλια στην Αττική - Σηκώθηκαν 7 εναέρια μέσα
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε έκταση κοντά στην περιοχή Αγία Παρασκευή και άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Φωτιά σε δασική έκταση στα Βίλια στην Αττική - Σηκώθηκαν 7 εναέρια μέσα
Βαρτζόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η υπόθεση αυτή υπήρξε αντικείμενο συστηματικής πολιτικής εκμετάλλευσης
«Όσο για τους τέσσερις συναδέλφους μου, εκφράζω τη βεβαιότητά μου ότι θα δικαιωθούν και η δικαστική διαδικασία θα αναδείξει πλήρως την αλήθεια»,...
Βαρτζόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η υπόθεση αυτή υπήρξε αντικείμενο συστηματικής πολιτικής εκμετάλλευσης