Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης ένας 44χρονος ημεδαπός άντρας, ο οποίος λίγο πριν από τις 08:00 χθες το πρωί αφαίρεσε από ανασφάλιστο αυτοκίνητο στην περιοχή της Μενεμένης ιδιοκτησίας 25χρονου ημεδαπού, πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.970 ευρώ, κάρτα τραπέζης και άλλα έγγραφα κατά δήλωση του παθόντα, ενώ πραγματοποίησε μία ηλεκτρονική συναλλαγή με την αφαιρεθείσα κάρτα.
Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.820 ευρώ, μέρος του οποίου αποδόθηκε στον 25χρονο , ενώ ερευνάται η προέλευση του υπόλοιπου ποσού.
Επίσης, συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, ο οποίος εντοπίστηκε ξημερώματα σήμερα (21-07-2026), να οδηγεί δίκυκλο στην περιοχή Χαριλάου, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.
- Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν όπλα σε άγριο καυγά - Πού έγινε το επεισόδιο
- Άγριο επεισόδιο στη δυτική Θεσσαλονίκη – Τον χτύπησε με βαριοπούλα στο χέρι
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στον Περιφερειακό – Απεγκλωβίστηκε οδηγός
- Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιακό «σόου» από κεραυνούς – Πού χτύπησε η καταιγίδα (VIDEO)