Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σε καλή κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στη Χαλκιδική

Σε καλή κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στη Χαλκιδική
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η μητέρα του κοριτσιού συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα

Σε σταθερή κατάσταση, εκτός κινδύνου, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το 2,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στην περιοχή του Πολυχρόνου, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23/7, λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, όταν λουόμενοι εντόπισαν το παιδί μέσα στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου δύο μέτρων από την ακτή.

Η σωτήρια και άμεση παρέμβαση ναυαγοσώστη με ΚΑΡΠΑ, επανέφερε το κοριτσάκι το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας. Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το κοριτσάκι φέρεται να είχε πιει αρκετό νερό και οι γιατροί προβληματίζονται μήπως υποστεί κάποια λοίμωξη, ωστόσο μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά.

Η μητέρα του κοριτσιού συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα. Πρόκειται για πολύτεκνη οικογένεια, με πέντε παιδιά.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός στη Ρουμανία: F-16 κατέρριψε δεύτερο drone μέσα σε λίγες ώρες

Δήμας: Ο Ε65 αλλάζει τον χάρτη των οδικών μεταφορών στην ηπειρωτική Ελλάδα
Χρίστος Δήμας - Ε65