Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ουρές ΙΧ στα Μάλγαρα - Καθυστερήσεις πάνω από 15 λεπτά

diodia-malgara
Θεσσαλονίκη: Ουρές ΙΧ στα Μάλγαρα - Καθυστερήσεις πάνω από 15 λεπτά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε εξέλιξη η «έξοδος» του Αυγούστου

Σε εξέλιξη είναι τις τελευταίες μέρες η έξοδος του Αυγούστου και καθημερινά παρατηρείται αυξημένη κίνηση στις εισόδους και εξόδους της Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στα διόδια Μαλγάρων, έτσι και σήμερα έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές και παρατηρείται κίνηση, αλλά και εκνευρισμός από τους οδηγούς, καθώς η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια γίνεται με καθυστέρηση που ξεπερνά τα 15 λεπτά.

Στο ρεύμα εξόδου οι περισσότεροι κατευθύνονται είτε προς τις ακτές Πιερίας, είτε προς Πήλιο, αλλά και προς τα νησιά στο Ιόνιο. Η κίνηση είναι αυξημένη και προς το ρεύμα εισόδου. Κίνηση παρατηρείται και στην άλλη έξοδο της πόλης, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, όπου όσοι κινούνται προς Χαλκιδική, κινούνται σημειωτόν.

Στις 16.00 αναχωρεί από το λιμάνι Θεσσαλονίκης το πλοίο «Διαγόρας» με αυξημένη πληρότητα για τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Δείτε βίντεο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονίζει κάτοικος για τη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: «Το σπίτι μου κάηκε, δεν έχω που να μείνω»
φωτιά - Πόρτο Γερμενό- κάτοικος

Οδηγός σώζει άνδρα που πνιγόταν στη μέση του δρόμου – Με λαβή Χάιμλιχ (VIDEO)
 λαβή Χάιμλιχ-Ξάνθη