Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε 6 περιοχές της πόλης. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:
Διακοπή υπάρχει στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στην οδό Εράτους, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Καλαμαριά, λόγω προβλήματος στην οδό Βοσπόρου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.
Διακοπή υπάρχει και στη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στις οδούς Γιαννιτσών και Μαζαράκη, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στις οδούς Κύπρου και Έλλης Αλεξίου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.
Διακοπή υπάρχει στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στην οδό Κυριακόπουλου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Νεάπολη, λόγω προβλήματος στις οδούς Δωδώνης και Ίμβρου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:30.
- Χαλκιδική: Τέλος το Φεστιβάλ Κασσάνδρας για φέτος - Ακυρώνονται όλες οι παραστάσεις
- ΠΑΟΚ: Οργή για την πώληση Κωνσταντέλια – Δεύτερη μέρα κατάληψης στην Τούμπα
- Νόβακ Τζόκοβιτς: Μεγάλη ανησυχία για την υγεία του - Έκανε εμετό στο γήπεδο (VIDEO)
- Πέθανε ο δήμαρχος Φούρνων Κορσέων Δημήτρης Καρύδης – Είχε χρόνια προβλήματα υγείας