Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για αύριο Παρασκευή 28 Αυγούστου σε δύο περιοχές στη Θεσσαλονίκη έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ.
Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές:
- από τις 08:00 έως τις 12:00 στην Σταυρούπολη στο τμήμα της Ι. ΠΑΣΑΛΙΔΗ από το ύψος της ΟΛΒΙΑΣ έως και την ΣΙΝΙΩΤΗ, στο τμήμα της ΣΙΝΙΩΤΗ από την Ι. ΠΑΣΑΛΙΔΗ έως και την ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ και σε τμήμα της ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ από την συμβολή της με την ΣΙΝΙΩΤΗ προς την ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ.
- από τις 08:00 έως τις 14:00 στην Πολίχνη στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (επί των τμημάτων των ΑΡΧΕΛΑΟΥ, ΕΥΚΛΕΙΑΣ, ΖΕΥΞΙΔΟΣ, ΓΟΝΑΤΑ), σε τμήμα της ΜΥΤΙΛΙΝΗΣ από την συμβολή της με την ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ μέχρι και την ΑΡΧΕΛΑΟΥ, επί της ΓΟΝΑΤΑ, σε τμήμα της ΒΑΓΙΑΣ ΚΑΤΣΩΝΗ από το ύψος της ΓΟΝΑΤΑ μέχρι την συμβολή της με την ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, επί της ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ, σε τμήμα της ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ από την συμβολή της με την ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ εώς και την συμβολή της με την ΙΣΑΑΚ ΤΑΣΟΥ καθώς και στις παρακείμενες/καθέτους οδούς στο τμήμα αυτό, επί της ΑΡΕΤΗΣ και επί των καθέτων ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και ΣΟΥΦΛΙΟΥ, επί τμήματος της ΑΡΚΑΔΙΟΥ μεταξύ των οδών ΤΗΝΟΥ και ΑΔ. ΚΟΡΑΗ καθώς και στις παρακείμενες/καθέτους οδούς (ΤΡΟΙΑΣ, ΤΗΝΟΥ εώς την συμβολή της με την ΞΕΝΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕΛΙΤΕΩΣ, ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ, σε τμήμα της ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ και σε τμήμα της ΙΘΑΚΗΣ)