Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: «Έφοδοι» σε καταστήματα για ηχορύπανση - 7 συλλήψεις το Σαββατοκύριακο

Θεσσαλονίκη: «Έφοδοι» σε καταστήματα για ηχορύπανση - 7 συλλήψεις το Σαββατοκύριακο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι βρέθηκε από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της πόλης

Έλεγχοι για την προστασία των πολιτών από την ηχορύπανση πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα. Από τους ελέγχους που έγιναν σε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνελήφθησαν συνολικά 7 υπεύθυνοι καταστημάτων στα οποία ή ένταση της μουσικής ήταν πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες της 04-09-2026 έως πρωινές ώρες σήμερα (06-09-2026), αστυνομικοί των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου και Τούμπας – Τριανδρίας συνέλαβαν συνολικά επτά (7) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν, ως προσωρινά υπεύθυνοι ή νόμιμοι εκπρόσωποι, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκπέμποντας μουσική προερχόμενη από μηχανήματα παραγωγής ήχου, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό αυτή την ώρα 4 περιοχές
diakopi-nerou

Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Μέχρι αύριο οι αιτήσεις εισαγωγής – Πώς γίνεται η διαδικασία