Ανοδικές τάσεις καταγράφει η κρουαζιέρα στη Θεσσαλονίκη. Από την αρχή του χρόνου 34 κρουαζιερόπλοια έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι της πόλης, ενώ μέχρι τέλος του χρόνου αναμένονται ακόμη 25.
Σήμερα, έγινε η 18η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Celebrity Infinity» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με επιβάτες κυρίως από τις ΗΠΑ.
Την ίδια ώρα, δεκαπέντε λεωφορεία αναχωρούν από το λιμάνι για κοντινές εκδρομές σε τουριστικούς προορισμούς της Μακεδονίας, ενώ χιλιάδες τουριστών εξερευνούν τη Θεσσαλονίκη και επισκέπτονται τα μνημεία, την αγορά και τα εστιατόρια της πόλης.
Στόχος είναι να συνδυαστεί ο πολιτισμός με τη γαστρονομία και την κουλτούρα της πόλης. Γι` αυτό απαιτείται η ενσωμάτωση και της εστίασης στο συνολικό πακέτο.
Πηγή: ertnews.gr
- Σάλος με τραγούδι σλαβόφωνων σε πανηγύρι στη Φλώρινα - «Φύγετε Έλληνες, αρκετά με τα ψέματα»
- Θεσσαλονίκη: Εθελοντική αιμοδοσία στο Ωραιόκαστρο - Πότε θα γίνει
- Θεσσαλονίκη: Αυξημένες αποζημιώσεις για τα σχολικά δρομολόγια – Πότε λήγει η προθεσμία
- Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με Τραμπ - «Η Ρωσία δεν έχει εχθρικά σχέδια για την Ευρώπη»