Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα (10/9) ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα μιλήσει στις 19.30, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” για τις εξελίξεις, την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τις προτάσεις του ΚΚΕ.
Παράλληλα σήμερα στις 17:30 στο πλαίσιο της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η Πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», Μαρία Καρυστιανού, θα παρουσιάσει στην αίθουσα Γερμανός της ΔΕΘ το πρόγραμμα και τις βασικές προτάσεις του Κινήματος.
Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, αλλά και οι «Πράσινοι – Οικολογία».
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα παραχωρήσει, σήμερα, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026, στις 12.00 το μεσημέρι τη Συνέντευξη Τύπου της Πλεύσης Ελευθερίας στη ΔΕΘ, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης.
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος σημειώνεται: «Η φετινή παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σηματοδοτεί 10 χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή στη ΔΕΘ με την ιδιότητα της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, με σταθερή και ενεργή παρέμβαση στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και τη χώρα. Φέτος, η Πλεύση Ελευθερίας επιλέγει να μιλήσει για τις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι όλων των ηλικιών στη χώρα μας».
Σύμφωνα με την Πλεύση Ελευθερίας, «η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παρουσιάσει τις συγκεκριμένες και επικαιροποιημένες προτάσεις της Πλεύσης Ελευθερίας για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες, αλλά και τις συγκεκριμένες, απτές λύσεις που απαιτούνται και που η Πλεύση Ελευθερίας θα εγγυηθεί την εφαρμογή τους. Για άλλη μια φορά, η Πλεύση Ελευθερίας υπόσχεται και θα πραγματοποιήσει μια Συνέντευξη Τύπου διαφορετική και βαθιά ουσιαστική, για τους πολίτες, για τη χώρα, για τη δημοκρατία».
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στέλνει μήνυμα στους πολίτες, λίγες ώρες πριν από την σημερινή Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στο πλαίσιο της 90ης ΔΕΘ.
Μεταξύ άλλων, σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνει: «Η Πλεύση Ελευθερίας είναι το κίνημα που δίνει τις λύσεις για κάθε πρόβλημα. Και στη ΔΕΘ θα μιλήσουμε για τις λύσεις. Μην ακούς αυτούς που θέλουν να σε πείσουν να μην κάνεις τίποτα για τη ζωή σου. Μην ακούς αυτούς που θέλουν να σε πείσουν ότι δεν υπάρχει λύση. Άσε τους άλλους να μιλάνε για τα προβλήματα. Άσε τους άλλους να περιγράφουν το πρόβλημα. Κι έλα μαζί να δώσουμε τη λύση, τη δικαιοσύνη, τη διέξοδο, σ’ αυτόν τον κόσμο, σ’ αυτή τη χώρα, σε όλες τις γενιές».
Το βίντεο που ανήρτησε η κ. Κωνσταντοπούλου:
- Η προφητική εξομολόγηση του Μαζωνάκη σε φίλο του: «Δεν νιώθω καλά, κάτι δεν θα πάει καλά»
- Νεκρές δύο γυναίκες σε Πιερία και Χαλκιδική – Ανασύρθηκαν από γνωστές παραλίες
- Τρομάζει η «έκρηξη» στις τιμές των καυσίμων – Φλερτάρει με τα 2 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης
- «Βραχιολάκι» στους κακοποιητές: Θα χτυπά συναγερμός μόλις πλησιάζουν τα θύματά τους