Με 188 χλμ την ώρα έτρεχε ΙΧ αυτοκίνητο βραδινές ώρες χθες 11 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην ΠΑΘΕ με το όριο να είναι στα 120 χλμ/ώρα.
Σε σχετική ανακοίνωση για συλλήψεις για παραβιάσεις του ΚΟΚ το τελευταίο 24ώρο η αστυνομία αναφέρει:
Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, αποσκοπώντας στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων, στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, διενεργούν συστηματικά ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ επιλαμβάνονται άμεσα σε περιστατικά που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το προηγούμενο 24ωρο, συνέλαβαν τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα:
- 43χρονο ημεδαπό, ο οποίος, βραδινές ώρες χθες (11-09-2026), κατελήφθη στην ΠΑΘΕ, να οδηγεί επικίνδυνα, κινούμενος με επιβατικό αυτοκίνητο και έχοντας ταχύτητα 188 χλμ/ώρα έναντι του προβλεπόμενου ανώτατου ορίου των 120 χλμ/ώρα.
- 52χρονο ημεδαπό, καθώς εντοπίστηκε να κινείται με επιβατικό αυτοκίνητο, μεσημβρινές ώρες χθες (11-09-2026), σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενώ του είχαν αφαιρεθεί, σε προγενέστερο χρόνο, η άδεια κυκλοφορίας και οι κρατικές πινακίδες του οχήματος, διότι διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
- 55χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (11-09-2026), να οδηγεί επιβατικό αυτοκίνητο σε περιοχή του κέντρου πόλης, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλης.
- 55χρονο αλλοδαπό, που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, απογευματινές ώρες χθες (11-09-2026), στην περιοχή Χαριλάου και σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.
Οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.