Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Σε αποχή 187 μαθητές δημοτικού στην Πυλαία – Στον αέρα η μεταφορά τους στο σχολείο

Dimotiko sxoleio
Θεσσαλονίκη: Σε αποχή 187 μαθητές δημοτικού στην Πυλαία – Στον αέρα η μεταφορά τους στο σχολείο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το σχολείο βρίσκεται τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια των μαθητών – Τι λέει η Περιφέρεια

Αποχή από τα μαθήματά τους πραγματοποιούν σήμερα (28/9) οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Πυλαίας, καθώς δεν έχει λυθεί ακόμη το πρόβλημα μεταφοράς τους στο σχολείο. Οι γονείς, σύμφωνα με το ertnews.gr, αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν και δεν πήγαν σήμερα τα παιδιά τους στο σχολείο με αποτέλεσμα να μη γίνονται μαθήματα.

Όσον αφορά τη μεταφορά των μαθητών, γενικότερα στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης υπήρξε τεράστιο πρόβλημα φέτος, καθώς τρεις διαγωνισμοί, που πραγματοποιήθηκαν, κρίθηκαν άγονοι, με αποτέλεσμα στην αρχή της σχολικής χρονιάς και να έχουν καλυφθεί μόνο ορισμένα από τα δρομολόγια των 16 χιλιάδων μαθητών. Ανάμεσα στα σχολεία, που δεν έχουν ακόμη λεωφορεία είναι και το 5ο Δημοτικό Πυλαίας, όπου φοιτούν 187 μαθητές.

Διευκρινίζεται ότι το σχολείο είναι τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα μακριά τα σπίτια των μαθητών γιατί βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Περιφέρεια, από αύριο θα λυθεί το πρόβλημα καθώς θα ξεκινήσουν έξι από τα οκτώ δρομολόγια, που πρέπει να έχει κανονικά το συγκεκριμένο σχολείο για να καλυφθούν οι περισσότεροι μαθητές. Βέβαια οι γονείς, συνεχίζουν να λένε ότι θέλουν να καλυφθούν όλοι οι μαθητές και θα αποφασίσουν ποια θα είναι η στάση τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμός έξω από γνωστό κατάστημα στο κέντρο - Πού βγήκε όπλο, πώς έγινε

Σοκ στην Πάτρα: Βίαζε τις τρεις κόρες του και τις δύο ανιψιές του – Στη φυλακή 50χρονος άντρας