Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γ. Ορφανός «Υποστηρικτικός ο ρόλος της Παρευξείνιας Τράπεζας στην ανάπτυξη»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Παρευξείνιας Τράπεζας, Ιχσάν Ουγκιούρ Ντελικανλί είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης,

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Παρευξείνιας Τράπεζας, Ιχσάν Ουγκιούρ Ντελικανλί είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο ΥΜΑΘ, βρέθηκε ο αναπτυξιακός σχεδιασμός του οργανισμού. «Η Παρευξείνια Τράπεζα ενδιαφέρεται για τα σχέδια που έχουμε ως χώρα αλλά και για τη Θεσσαλονίκη, ειδικότερα και διεκδικεί ένα ρόλο υποστήριξης, ο οποίος είναι απόλυτα επιθυμητός καθώς κεφάλαια της τράπεζας, θα διατεθούν σε Έλληνες επενδυτές», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της διοίκησης.

«Η επιτυχία της Παρευξείνιας Τράπεζας αντανακλάται και στη Θεσσαλονίκη που εδρεύει ο οργανισμός», σημείωσε ο κ. Ορφανός.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Παρευξείνιας Τράπεζας εξέφρασε την πεποίθηση ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για συνεργασία. «Ελπίζω να υπάρξουν καλά έργα για να αναπτύξουμε από κοινού στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα, γενικότερα», δήλωσε ο κ. Ντελικανλί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα