Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε το εργατικό ατύχημα στο λιμάνι - Η ανακοίνωση του λιμενικού

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε το εργατικό ατύχημα στο λιμάνι - Η ανακοίνωση του λιμενικού
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Από το εργατικό ατύχημα τραυματίστηκε ένας 54χρονος

Ανακοίνωση για το σοβαρό εργατικό ατύχημα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το οποίο έγινε σήμερα το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου εξέδωσε το λιμενικό. 

Από το συμβάν, τραυματίστηκε ένας 54χρονος ενώ όπως αναφέρει το λιμενικό, «κατά τη διαδικασία απασφάλισης από ιμάντες κιβωτίου, ένα κιβώτιο πήρε κλίση με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον 54χρονο και να τον τραυματίσει». 

Αναλυτικά:

«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θεσσαλονίκης, για περιστατικό τραυματισμού 54χρονου ημεδαπού εργαζομένου σε ιδιωτική εταιρεία, κατά τη διάρκεια εργασιών σε αποθήκη του λιμένα Θεσσαλονίκης εντός ενός εμπορευματοκιβωτίου. Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία απασφάλισης από ιμάντες κιβωτίου, ένα κιβώτιο πήρε κλίση με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον 54χρονο και να τον τραυματίσει. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. και του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν δύο ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Π.Υ. το οποίο απεγκλώβισε τον τραυματία. Ο 54χρονος αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, διεκομίσθη στο Γ.Ν.Θ. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», έχοντας τις αισθήσεις του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πένθος για την Κατερίνα Στικούδη - Πέθανε ο πατέρας της

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ Γεώργιος Τσάπας
Καθηγητής Τσάπας, ΑΠΘ