Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θάνατος 20χρονης από ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη - Έρευνα και για την εμπλοκή τρίτων

20xroni narkotika
Θάνατος 20χρονης από ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη - Έρευνα και για την εμπλοκή τρίτων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τη διερεύνηση κάθε πτυχής του θανάτου της ζητά η οικογένεια – Έγιναν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος 20χρονης από κατανάλωση ναρκωτικής ουσίας σε νυχτερινό κέντρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η οικογένειά της, που όρισε τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων ως τεχνικό σύμβουλο στη νεκροψία νεκροτομή που διενεργήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ζητά τη διερεύνηση κάθε πτυχής του θανάτου της νεαρής.

Στη σορό της 20χρονης διενεργήθηκαν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. «Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα μας δείξουν τόσο το ποια ή ποιες ουσίες επέδρασαν στον οργανισμό της 20χρονης και φυσικά σε ποια ποσότητα. Οι ιστολογικές εξετάσεις που επίσης έχουν ληφθεί με πολύ μεγάλη επιμέλεια, θα μας δείξουν ουσιαστικά το πώς αντέδρασε ο οργανισμός της 20χρονης», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Γρηγόρης Λέων, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Η 20χρονη φέρεται να κατανάλωσε μαζί με συνομήλικο φίλο της ποσότητα MDMA, γνωστή ως extasy σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ανατολική Θεσσαλονίκη όπου ήταν σε εξέλιξη πάρτι με ηλεκτρονική μουσική. Η νεαρή έχασε λίγο αργότερα τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Ο 20χρονος φίλος της συνελήφθη, σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και αναμένεται να απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές.

Στο πλαίσιο της έρευνας η Ελληνική Αστυνομίας αναζητά το πρόσωπο που φέρεται να προμήθευσε τις ναρκωτικές ουσίες ενώ η εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει δίωξη κατά αγνώστων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θρίλερ στη Θεσπρωτία: Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό - Εξετάζεται αν ήπιαν δηλητήριο
Ilikiomenoi

Θεσσαλονίκη: Ο Νυχτερινός επιστρέφει στην «καρδιά» της πόλης - Με χιλιάδες δρομείς
Μαραθώνιος