Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: «Ντου» σε σπίτι στον Εύοσμο για ναρκωτικά – Έπιασαν 33χρονη έμπορο με χιλιάδες ευρώ

Θεσσαλονίκη: «Ντου» σε σπίτι στον Εύοσμο για ναρκωτικά – Έπιασαν 33χρονη έμπορο με χιλιάδες ευρώ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Χειροπέδες από την αστυνομία σε 49χρονο και μια 33χρονη γυναίκα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης δύο άτομα, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία εξαρτησιογόνων ουσιών. Πρόκειται για 33χρονη και 49χρονο ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε χθες (12-10-2026) περίπου στις 12:30 το μεσημέρι στην οικία της 33χρονης στην περιοχή του Ευόσμου. Ο 49χρονος κατελήφθη να έχει αγοράσει έναντι χρηματικού ποσού ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 0,35 γραμμαρίων, ενώ σε τσάντα που κατείχε η γυναίκα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 6.530 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά της.

Επιπλέον, στο προαύλιο της οικίας της βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ντόναλντ Τραμπ για Γκιλφόιλ: Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, εξετάζουμε την απομάκρυνσή της
Trump

Ο Κώστας Ζαχαριάδης στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα – «Είναι η ώρα για την πανστρατιά»