Εργασίες συντήρησης /κοπής πρασίνου στην κεντρική νησίδα της εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, έως και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026, από τις 06:00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασίες κοπής βλάστησης και διαμόρφωσης θάμνων στην κεντρική νησίδα της εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Λαχαναγοράς (Κ16, χ.θ. 0+000) έως και την έξοδο της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού (Κ5, χ.θ. 8+600), με τμηματικό αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.
Σημειώνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων θα είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης – Καπνός και αποπνικτική ατμόσφαιρα στην πόλη (VIDEO)
- Τραγωδία στη Λέσβο: Σκάφος με μετανάστες χτύπησε το λιμενικό – Έξι νεκροί, ανάμεσά τους και βρέφος
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 23χρονο στην Τούμπα – Άναψε πυρσό στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής
- Επεισοδιακή καταδίωξη μέρα μεσημέρι – Έτρεχε και παραβίαζε STOP στο κέντρο της Θεσσαλονίκης