Skip to main content
Menu Αναζήτηση

Πιάτα με ιστορία στο… Δημαρχείο

Γευσιγνωσία στις συνταγές του γαστρονομικού Οδηγού

Μια πρώτη παρουσίαση των συνταγών του γαστρονομικού Οδηγού και γευσιγνωσία θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο κεντρικό φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα όσοι το επισκεφθούν το Σάββατο 1/11, ώρα 13.00-15.00 θα δοκιμάσουν λαχανοντολμάδες, μυδοπίλαφο, σαρδέλες παντρεμένες, μαντί, πιροσκί και ντολμαδάκια γιαλαντζί. Και την Κυριακή 12.00-14.00 το μενού θα έχει μπουγάτσα με κρέμα, λουκουμάδες, τραχανά, αυγά χαμινάδος και κουλούρι Θεσσαλονίκης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ