Μια πρώτη παρουσίαση των συνταγών του γαστρονομικού Οδηγού και γευσιγνωσία θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο κεντρικό φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα όσοι το επισκεφθούν το Σάββατο 1/11, ώρα 13.00-15.00 θα δοκιμάσουν λαχανοντολμάδες, μυδοπίλαφο, σαρδέλες παντρεμένες, μαντί, πιροσκί και ντολμαδάκια γιαλαντζί. Και την Κυριακή 12.00-14.00 το μενού θα έχει μπουγάτσα με κρέμα, λουκουμάδες, τραχανά, αυγά χαμινάδος και κουλούρι Θεσσαλονίκης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.