Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

4ο Thessaloniki Food Festival – Ημερίδα: «Η Καινοτομία ως αντίδοτο στην κρίση»

Ημερίδα για την καινοτομία ως αντίδοτο στην κρίση διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Ημερίδα με θέμα: “Η Καινοτομία ως αντίδοτο στην κρίση: Παραδείγματα από τον κλάδο τροφίμων και ποτών” θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στις 18.00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (οδός Ανδρέου Γεωργίου Α΄1) στο πλαίσιο του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα “Αγροτική Επιχειρηματικότητα – AgriEntrepreneurship”.

Η ημερίδα με ομιλητές το γενικό διευθυντή της εταιρίας ΕΨΑ, Μιχάλη Τσαούτο και το γενικό διευθυντή της Organic 3S, Ανδρέα Σιούτη, θα επιχειρήσει να αναδείξει επιτυχημένα μοντέλα και στρατηγικές στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και την καινοτομία, στον εξαγωγικό προσανατολισμό και το μάρκετινγκ, το διεθνές branding και τη συσκευασία.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι ομάδες AgroDesign και Agropen, που δημιουργήθηκαν με στόχο τη συζήτηση και ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων γύρω από την αγροτική παραγωγή στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση του 4ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://foodfestival.thessaloniki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις
Μόνο μεγάλες πλάκες βοδινού και αρνίσιου κρέατος οριζόντια κομμένες σε κομματάκια πάχους 3 έως 5 χιλιοστών θα μπορούν να χαρακτηρίζονται ως ντονέρ αν...
«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις